Follow us

Αλεξία Γλίξμπουργκ | Η "άγνωστη" πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου - Ο σύζυγος, τα τέσσερα παιδιά και ο τόπος διαμονής της

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Αλεξίας, της μεγαλύτερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

MissBloom TEAM
Αλεξία Γλύξμπουργκ NDP Photo Agency

Με αφορμή τον θάνατο και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, τα παιδιά και τα εγγόνια του βρέθηκα σύσσωμα στη χώρα μας για να αποχαιρετήσουν τον πατέρα και παππού τους. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα κάποια από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας. Εκ των 5 παιδιών του τέως βασιλιά, η Αλεξία, είναι εκείνη για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές αρκετές πτυχές της ζωής της.

Η πρωτότοκη κόρη του σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχουν αρκετές γνωστές πληροφορίες γύρω από το όνομά της.

Αλεξία Γλίξμπουργκ | Η "άγνωστη" πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου - Ο σύζυγος, τα τέσσερα παιδιά και ο τόπος διαμονής της

Ο γάμος και η οικογένεια της Αλεξίας

Η Αλεξία Γλίξμπουργκ γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1965 στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας. Το 1967 έφυγε με την οικογένειά της στη Ρώμη και δέκα χρόνια αργότερα έγινε μόνιμη κάτοικος Λονδίνου. Είναι παντρεμένη με τον Ισπανό αρχιτέκτονα και ιστιοπλόο Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, με τον οποίον έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Στις 9 Ιουλίου του 1999, ένα χρόνο μετά της γνωριμία τους, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Κάρλος Μοράλες Κιντάνα. Η τελετή του γάμου έλαβε χώρα στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο.

Στη δεξίωση που ακολούθησε στο Kenwood House, παρεβρέθηκαν 450 καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Αλεξία Γλύξμπουργκ

Πού ζει σήμερα

Σήμερα, η Αλεξία, ο σύζυγός της και τα 4 παιδιά της, Αριέτα, Άννα-Μαρία, Κάρλος και Αμέλια, κατοικούν στο Puerto Calero, στα Κανάρια Νησιά έχοντας αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος "Άννα-Μαρία" και της ιστιοπλοϊκής ομάδας Azur de Puig.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ