Follow us

Αφροδίτη Λιάντου-Αντιγόνη Νεοφύτου | Η δυνατή φιλία των δύο νεαρών ηθοποιών της "Γης Της Ελιάς"

Οι κοινές τους φωτογραφίες και τα TikTok που έχουν μοιραστεί με τους ακολούθους τους.

MissBloom TEAM
Αφροδίτη Λιάντου-Αντιγόνη Νεοφύτου | Κολλητές και εκτός “Γη της Ελιάς” Instagram

Η "Γη Της Ελιάς” είναι μία από τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό. Σημειώνοντας πλέον τον δεύτερο χρόνο επιτυχίας της, έχει γίνει μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των τηλεθεατών. Μέσω αυτής, μάλιστα, έχουμε την ευκαιρία να να εκτυλίσεται μία από τις ωραιότερες γυναικείες φιλίες της ελληνικής tv, αυτή της "Μυρτάλης” και της "Μαρίνας”, ή αλλιώς της Αφροδίτης Λιάντου και της Αντιγόνης Νεοφύτου.

Το απίστευτο δέσιμο των δύο τηλεοπτικών χαρακτήρων φαίνεται πως έχει τη βάση του και στην πραγματικότητα, αφού οι δύο φαίνεται να μοιράζονται μία δυνατή φιλία. Είναι άλλωστε νέες, όμορφες και πολλά υποσχόμενες ηθοποιοί της νέας γενιάς που αναμφίβολα θα μας απασχολήσουν στο μελλόν. Τα κοινά στοιχεία τους, φυσικά, δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω.

Η Αφροδίτη και η Αντιγόνη έχουν ταιριάξει σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς τους, από την οποία συχνά δίνουν ένα sneak peek στους ακολούθους της, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram και στο TikTok.

Κοινές εξορμήσεις, γυρίσματα και αστείες στιγμές πρωταγωνιστούν στις σελίδες των δύο ηθοποιών, επιβεβαιώνοντας την φιλία που τις ενώνει.

@antigonineophytou Έχεις κάλο στον εγκέφαλο 😂#v#voiceeffects ♬ original sound - Antigoni Neophytou

@antigonineophytou Μοιάζουμε; 👩🏼👩🏻 @aphrodite_music ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλητάκι_LL5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ