Follow us

Άννα Πρέλεβιτς | Όλες οι φορές που είδαμε στο Instagram της τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς, φουλ ερωτευμένη, μοιράζεται συχνά τρυφερά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της.

MissBloom TEAM
Άννα Πρέλεβιτς instagram @annaprelevic

Η Άννα Πρέλεβιτς τον τελευταίο καιρό βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Πιο συγκεκριμένα, από το 2021 το μοντέλο βρίσκεται σε σχέση με τον άκρως γοητευτικό αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα Νομικό. Η είδηση της σχέσης τους ήταν ιδιαίτερα απρόσμενη, αποτελώντας μία ευχάριστη έκπληξη ανάμεσα στα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο δυνατός έρωτας μεταξύ των δύο επισφραγίστηκε τον περασμένο Ιούνιο, με την πρόταση γάμου από τον 38χρονο, η οποία φυσικά έλαβε θετική απάντηση.

Η Άννα Πρέλεβιτς από την πλευρά της δείχνει με κάθε ευκαιρία την αγάπη της για τον μελλοντικό της σύζυγό. Κατέχοντας ένα ιδιαίτερα ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, το όμορφο μοντέλο μοιράζεται πτυχές της καθημερινότητάς της με τους ακολούθους της, από τις οποίες δεν λείπει φυσικά ο Νικήτας Νομικός.

Τρυφερές δημοσιεύσεις που στάζουν "μέλι”, στιγμές από τις ρομαντικές εξορμήσεις τους και κοινές τους φωτογραφίες πλημμυρίζουν το προφίλ της 32χρονης. Μάλιστα, η αδερφή του Νικήτα, Δούκισσα Νομικού, φαίνεται να εγκρίνει και να επικροτεί τη σχέση των δύο αφού δε χάνει την ευκαιρία να γεμίσει τα σχόλια με καρδιές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ