Follow us

MasterChef | "Έπαθα ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα, με επανέφεραν με αδρεναλίνη και ηλεκτροσόκ"

Η ιστορία του Θωμά που σόκαρε τους κριτές.

MissBloom TEAM
MasterChef Instagram

Με auditions, φαγητό και πολλές ιστορίες φαίνεται πως συνεχίζει το φετινό "MasterChef". Χθες βράδυ, στις auditions του παιχνιδιού, έκανε την εμφάνισή του ο Θωμάς, ένας 31χρονος μάγειρας από τη Θεσσαλονίκη που διεκδίκησε με τη σειρά του μία ποδιά.

MasterChef | Η εξομολόγηση του τρανς αγοριού και η συγκίνηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο 31χρονος μαγείρεψε μπροστά στους κριτές για τους κριτές ενώ μοιράστηκε μαζί τους τη δική του ιστορία. Συγκεκριμένα, η ιστορία του Θωμά σόκαρε τους τρεις κριτές, οι οποίοι παρακολουθούσαν άναυδοι τα όσα εξιστορούσε ο μάγειρας. Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef μίλησε ανοιχτά για τα κιλά του και τη μάχη που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια με το σώμα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν ήταν 18 χρονών είχε φτάσει να ζυγίζει 230 κιλά ενώ στα 19 του υπέστη ανακοπή.

"Είχα φτάσει 18 χρονών 23ο κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή μου, γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα, κι αφότου βρήκα την θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους."

"Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε την ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς είναι όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ