Follow us

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

"Έχετε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο ή όχι;" ήταν η ερώτηση της Φαίης Σκορδά.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό μας" βρέθηκε σήμερα το πρωί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η παίκτρια του "Survivor All Star" μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στα προσωπικά της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Πριν 6 χρόνια κατάφερα να είμαι η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το @survivorgreece κι φέτος να είμαι η πρώτη"

Πιο αναλυτικά, η Φαίη Σκορδά έκανε την ερώτηση "φωτιά" στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ρωτώντας την ευθέως αν έχουν χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η αθλητικογράφος απάντησε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό για την προσωπική της ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν αποφασίσει να μη μιλάνε πια δημόσια για τη σχέση τους χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει πως έχει αλλάξει κάτι.

"Νομίζω ότι σήμερα έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για τη συμμετοχή μου στο Survivor και όχι για τα προσωπικά μου. Το θέμα είναι ότι έχω και έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις ότι πριν ανεβάζαμε, κάναμε, δείχναμε… Οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελισσόμαστε όλοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι και δεν μιλάς."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ