Follow us

Τάνια Τσανακλίδου | "Έχω γίνει ρεζίλι για έναν έρωτα, έχω υπάρξει κατινάρα"

Για τις επιτυχίες της, τη ζωή της, τον έρωτα και την επαφή της με το θέατρο μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου στην ΕΡΤ και την εκπομπή "ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4".

MissBloom TEAM
Τάνια Τσανακλίδου NDP

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή "ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4" και αποκάλυψε πολλα για την προσωπική της ζωή, το θέατρο, την μουσική και τον έρωτα.

Η Τάνια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τραγούδι "Μαμά Γερνάω": "Είναι λογικό να συγκινούμαστε με το ”μαμά γερνάω”. Δεν ήθελα να πω το τραγούδι γιατί είχε πεθάνει πρόσφατα η μαμά μου και δεν μπορούσα να πω αυτά τα λόγια. Όταν άρχισα να τραγουδάω ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Άρχισα να κλαίω. Είχα μπήξει τα χέρια μου και οι χούφτες μου είχαν ματώσει. Ντρεπόμουν που έκλαιγα. Έκλεισα τα μάτια για να μην έχω αίσθηση και όταν τα άνοιξα δεν ήταν κανείς στο κοντρόλ, έκλαιγαν όλοι".

Για την απομάκρυνση της από το επάγγελμα δήλωσε: "Απομακρύνομαι από τη δουλειά μου αλλά αυτή η απομάκρυνση κάνει πολύ καλό. Παίρνεις απόσταση από τα πράγματα και τα βλέπεις με πιο καθαρό μάτι και κρίνεις. ”Συνεχίζει να σε ενδιαφέρει αυτό ή πια είναι τόσο ξένο;”" ενώ συμπλήρωσε ότι είναι και απόφοιτη Λυκείου.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ