Follow us

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου | Χορεύουν ξέφρενα στο πάρτι της Σήλιας Κριθαριώτη

Εντυπωσιακές και λαμπερές όσο ποτέ άλλοτε, οι δύο αδερφές παρακολούθησαν το fashion show της σχεδιάστριας στο Παρίσι ενώ διασκέδασαν και στο after party.

MissBloom TEAM
Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου NDP

To fashion show του οίκου "Celia Kritharioti" παρουσιάστηκε χθες, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Το show του οίκου της Σήλιας Κριθαριώτη έλαβε χώρα στο επιβλητικό Pavillon Cambon Capucines ενώ το παρών έδωσαν διάσημα και αγαπημένα πρόσωπα της σχεδιάστριας.

Η Δανάη τραγούδησε και η Νεφέλη περπάτησε | Οι αδερφές Λιβιεράτου ήταν οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες του χθεσινού Madwalk

Μεταξύ μάλιστα των παρευρισκομένων, ήταν και οι αδερφές Λιβιεράτου. Η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου παρακολούθησαν το fashion show από το front row, ντυμένες πιο λαμπερά από ποτέ. Τα κορίτσια έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ τη βραδιά, την πασαρέλα των μοντέλων και τα υπέροχα ρούχα ενώ οι δυο τους διασκέδασαν και στο after party που διοργάνωσε η σχεδιάστρια.

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε μέσα από διάφορα βίντεο στα social media, η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου χόρεψαν ξέφρενα ενώ μαζί τους ήταν και ο αγαπημένος σύντροφος της πρώτης, Pablo Miller.

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου | Χορεύουν ξέφρενα στο πάρτι της Σήλιας Κριθαριώτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ