Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την παρεξήγηση με τη φωτογραφία της κόρης της, Λάουρας | "Δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει!"

Όλα όσα θέλησε να ξεκαθαρίσει η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες θέλησε να ξεκαθαρίσει η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα περιοδικό, του οποίο το εξώφυλλο κοσμεί, αλλά και στην κόρη που της χρεώνουν αυτές τις μέρες.

Ελένη Μενεγάκη | "Φέτος σκέφτομαι ασταμάτητα ότι σε ένα μήνα η Λάουρα γίνεται 18"

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως από τότε που είπε πως η κόρη της, Λάουρα, θα κλείσει τα 18 της χρόνια, βλέπει παντού φωτογραφίες ενός κοριτσιού το οποίο και παρουσιάζουν ως κόρη της ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ίδια θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτά τα δημοσιεύματα υπογραμμίζοντας μάλιστα πως το κορίτσι είναι υπέροχο αλλά όχι δικό της.

"Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα."

"Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη;Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου." σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής.

Δες το σχετικό απόσπασμα :