Follow us

To TikTok της Γαίας Μερκούρη αποδεικνύει πόσο χιούμορ έχει

Η Γαία Μερκούρη δείχνει την πιο χαλαρή και fun πλευρά της στα βίντεο που μοιράζεται στο TikTok.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη Instagram

Η Γαία Μερκούρη τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να μας απασχολεί ιδιαίτερα, τόσο με τις stylish εμφανίσεις της, όσο και με τα πρώτα βήματά της στο χώρο του μόντελιγνκ. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται συχνά looks από την καθημερινότητά της αλλά και τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις της.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δε φοβάται να δείξει την πραγματική πλευρά της και να "τσαλακωθεί", κάτι που επιβεβαιώνεται ακόμα πιο έντονα από τον λογαριασμό της στο TikTok. Άλλωστε η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί μία πιο χαλαρή και ρεαλιστική εκδοχή του Instagram και δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει αγαπημένη της Gen-Z, στην οποία ανήκει και η Γαία.

Το TikTok της 19χρονης είναι, αναμφίβολα, ένα κρυφό "διαμάντι". Όντας ιδιαίτερα ενεργή έχει αποκτήσει περίπου 5.000 followers με τους οποίους συχνά μοιράζεται βίντεο από την πιο αυθόρμητη και fun πτυχή της, γεμάτα χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

@gaiamercurii

what i think these sounds dance like

♬ suono originale - Tiktokofbanana

Viral χοροί του TikTok, αστεία φίλτρα και στιγμές από την καθημερινότητα δεν λείπουν από τα βίντεο της Γαίας, συγκεντρώνοντας σταθερά χιλιάδες views.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ