Follow us

Έλενα Ακρίτα | "Δεν θυμάμαι ποτέ ο Μπέζος να έχει κατηγορηθεί για τις πράξεις που έχει κατηγορηθεί ο Φιλιππίδης"

"Με τον Γιάννη Μπέζο λοιπόν!" τόνισε στο νέο της podcast η Έλενα Ακρίτα.

MissBloom TEAM
Έλενα Ακρίτα NDP

Στις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο μίλησε η Έλενα Ακρίτα, στο νέο της podcast. Η δημοσιογράφος πήρε για πρώτη φορά θέση αναφορικά με όσα ειπώθηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα, τονίζοντας πως θεωρεί ποταπό αυτό που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Έλενα Ακρίτα | "Συγγνώμη που πίστεψα την ιστορία της "νεκρής Μαρίας" από τον Έβρο"

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα τόνισε πως είναι με το μέρος του Γιάννη Μπέζου σημειώνοντας πως αν αυτοί που αγαπάμε και υποστηρίζουμε είναι σαν τον Πέτρο Φιλιππίδη τότε έχουμε κάνει κάποιο λάθος.

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει ότι τον αγαπάει ο κόσμος και δεν είναι μυστήριος σαν τον Μπέζο. Δεν θυμάμαι ποτέ ο Μπέζος να έχει κατηγορηθεί για τις πράξεις που έχει κατηγορηθεί ο Φιλιππίδης. Έχουμε πει ότι είναι μουντρούχος, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή. Έχω ακούσει ως θιασάρχης και ως συνεργάτης ότι έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά, είναι καλοπληρωτής, ευγενής."

"Το να βγαίνει ο κ. Φιλιππίδης με αυτό το φόρτο κατηγοριών στην πλάτη του και να μιλάει έτσι για τον φίλο του και συνεργάτη του, το θεωρώ ποτατό. Ο Μπέζος δεν γλείφει κανέναν, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, μιλάει όπως σκέφτεται και όπως σκέφτεται γιατί είναι ειλικρινής και αυθόρμητος. Εάν οι μυστήριοι είναι σαν τον Μπέζο και αυτοί που αγαπάμε είναι σαν τον Φιλιππίδη τότε κάτι λάθος έχουμε δει στη ζωή μας και στην κρίση μας για τους άλλους ανθρώπους. Με τον Γιάννη Μπέζο, λοιπόν, και όχι με τον Πέτρο Φιλιππίδη."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Το Πρωινό" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ