Follow us

Στέφανος Κορκολής: "Δίνω μάχη με τον καρκίνο συνεχώς, έρχεται και φεύγει"

Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στους νέους.

MissBloom TEAM
Στέφανος Κορκολής

Δίχως τέλος μοιάζει η περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής Στέφανος Κορκολής, ο οποίος με θάρρος αλλά και πίστη στον εαυτό του άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε χωρίς περιστροφές για τον καρκίνο. Ο καταξιωμένος μουσικός βρέθηκε καλεσμένος στο talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και συζητώντας ανοιχτά για την μάχη που δίνει, βρήκε την ευκαιρία να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στους νέους.

Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο

Όπως ανέφερε αρχικά, η δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας όταν βρέθηκε σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε καρκινοπαθείς, βρίσκοντας έτσι το βήμα να προσφέρει στήριξη στους παραβρισκόμενους μέσω της δικής του εμπειρίας. "Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη για τον Όμιλο ‘’Ορίζοντας’’ που στηρίζει καρκινοπαθείς ανθρώπους κι ήταν εκείνη η περίοδος που με είχε βρει. Τότε είπα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς, δεν το βάζουμε κάτω. Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο, μην φοβάστε να πάτε στον γιατρό" ανέφερε αρχικά, εξηγώντας στη συνέχεια πως η εν λόγω ασθένεια υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, για αυτό και πρέπει να γίνεται λόγος ανοιχτά.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ