Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης | "Δε σηκώνομαι το πρωί και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι gay ξύπνησα""

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καπουτζίδης NDP

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή "ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ". Ο ταλαντούχος σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς του αλλά και στην ομοφυλοφιλία.

Γιώργος Καπουτζίδης | "Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου"

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε πως η σχέση με τους γονείς του ήταν πάντα καλή ενώ σημείωσε πως δεν υπήρξαν ποτέ άσχημες αντιδράσεις μετά το coming out του. Ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς στην ομοφυλοφιλία και στο πώς αυτή παρουσιάζεται στις σειρές και τις ταινίες λέγοντας πως γίνεται με έναν δραματικό τρόπο, πολύ μακριά από την πραγματική ζωή.

"Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου."

"Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει."

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω "αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”."

"Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το "Καπουτζίδης” είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή που θα προβληθεί στον Alpha Κύπρου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ