Follow us

Ο Αλμπέρτο Μποτία σε σπάνια έξοδό του λίγες μέρες πριν η Ελένη Φουρέιρα τον κάνει μπαμπά

Χαλαρός κι ευδιάθετος, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φωτογραφήθηκε λίγο πριν η ζωή του αλλάξει για πάντα.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Σε χαλαρή βόλτα με φίλο του, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Αλμπέρτο Μποτία λίγες μέρες πριν γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. O 34χρονος Ισπανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής φάνηκε ευδιάθετος να απολαμβάνει τη βόλτα του, ντυμένος casual με ένα total black athleisure look.

Βάσια Κωσταρά | Η φωτεινή τραπεζαρία της αξίζει μια θέση στις σελίδες περιοδικού διακόσμησης

Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους περιμένουν αγόρι, με την εν λόγω είδηση να επιβεβαιώνεται και από τον Άρη Καβατζίκη. Η ίδια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έκανε επί ενάμιση χρόνο εξωσωματικές ενώ σημείωσε πως οι πρώτοι τρεις μήνες της εγκυμοσύνης της ήταν πολύ δύσκολοι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει στο υπερπολυτελές σαλόνι της και προκαλεί αντιδράσεις

"Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά.", είπε σε συνέντευξή της.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Αλμπέρτο Μποτία σε σπάνια έξοδό του λίγες μέρες πριν η Ελένη Φουρέιρα τον κάνει μπαμπά
Alberto

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ