Follow us

Κατερίνα Πεφτίτση | "O σύντροφός μου αυτοπροσδιορίζεται ως queer" - Η απάντηση στους επικριτές της

"Να μην κοιτούν τι επιλέγουμε και αν αυτός που επιλέγουμε μπορεί να βάφει τα νύχια του ή να επιλέγει ένα γυναικεία μπλουζάκι..."

MissBloom TEAM
Κατερίνα Πεφτίτση Instagram

Δηλώσεις στην εκπομπή "Γεια σου" έκανε η Κατερίνα Πεφτίτση το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον σύντροφό της. Το plus size model μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον σύντροφό της ενώ έδωσε μία αποστομωτική απάντηση σε όσους σχολιάζουν το γεγονός πως εκείνος αυτοπροσδιορίζεται ως queer.

Βίκυ Σταυροπούλου | Το φιλί με τον Βασίλη Κικίλια και η άγνωστη -φιλική- σχέση τους

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Πεφτίτση σημείωσε πως είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της, όπως και εκείνος μαζί της, ενώ δε τη νοιάζουν καθόλου τα σχόλια που αφορούν την εξωτερική του εμφάνιση. Η ίδια μάλιστα υπογράμμισε πως τον αποδέχεται στο 100% και πως το αν εκείνος επιλέγει να βάφει τα νύχια του είναι δικαίωμά του.

"Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που έχω αυτόν τον σύντροφο που με κάνει ευτυχισμένη. Το τι κάνει στη ζωή του αφορά μόνο εμένα που εγώ τον αποδέχομαι 100%, οι υπόλοιποι θα πρέπει να κοιτούν τον εαυτό τους και να είναι οι ίδιοι ευτυχισμένοι. Να μην κοιτούν τι επιλέγουμε και αν αυτός που επιλέγουμε μπορεί να βάφει τα νύχια του ή να επιλέγει ένα γυναικεία μπλουζάκι."

"Είμαστε πάρα πολύ ερωτευμένοι και είμαστε πάρα πολύ λίγο καιρό μαζί, αλλά περνάμε μαζί την κάθε μέρα. Οπότε είπαμε ας κάνουμε αυτή την… τρέλα και ας πάρουμε αυτή την απόφαση."

"Ο σύντροφός μου είναι από το Τελ Αβίβ. Έχω γνωρίσει τους δικούς του, είχαν έρθει όλοι μαζί εδώ τα Χριστούγεννα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ