Follow us

Δάφνη Καραβοκύρη | Η εμπειρία της με τον καρκίνο του μαστού και η ανατρεπτική φωτογράφιση

"Πολλές γυναίκες μου έστειλαν μήνυμα λέγοντας πως πήραν δύναμη να κάνουν τον δικό τους έλεγχο. Και αυτό, αυτό είναι μαγικό."

MissBloom TEAM
Δάφνη Καραβοκύρη Instagram

Μία σειρά από συγκλονιστικές φωτογραφίες ανήρτησε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δάφνη Καραβοκύρη.

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Δάφνη Καραβοκύρη | Η μάχη της με την ανορεξία

Η ραδιοφωνική παραγωγός συμμετείχε σε μία καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού, όπου πόζαρε με έναν ανατρεπτικό τρόπο μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού, κάνοντας έτσι γνωστή τη δική της δράση και εμπειρία.

"Αυτή η καμπάνια, η καμπάνια #ForHer για την @roche που φέραμε εις πέρας με την @mccannathens κέρδισε χθες στα Ermis Awards 2 βραβεία. Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Digital Campaign και ασημένιο στην κατηγορία Influencers Marketing. Αυτήν την καμπάνια την αγάπησα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αφενός γιατί ο καρκίνος του μαστού είναι κάτι που έχω ζήσει έντονα και επώδυνα μέσα στο σπίτι μου, καθώς νόσησε η μητέρα μου και αφετέρου διότι η πρόληψη σε αυτό το κομμάτι για εμένα ήταν από πολύ μικρή ηλικία κομμάτι της ζωής μου. Μέσα από τα σόσιαλ και αφού κυκλοφόρησε η καμπάνια αυτή, πολλές γυναίκες μου έστειλαν μήνυμα λέγοντας πως πήραν δύναμη να κάνουν τον δικό τους έλεγχο. Και αυτό, αυτό είναι μαγικό. Είναι εξαιρετικά σημαντική η δύναμη της εικόνας και όταν αυτή κουβαλάει μαζί της κάτι που θα σου σώσει τη ζωή ε νομίζω πως τότε, το μήνυμα που επικοινωνείτε, είναι διπλά σημαντικό. Επίσης, σημαντική σημείωση: δεν μπορείς να καταφέρεις πολλά σε αυτή τη ζωή, όταν πορεύεσαι μόνος και εκεί έρχεται η σπουδαία έννοια της ομάδας, των ανθρώπων που συνεργάζονται όλοι μαζί, ενώνουν την ψυχή, το μυαλό και την δύναμή τους για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα καταφέραμε! Αισθάνομαι πολύ συγκινημένη."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ