Follow us

Eurovision 2023 | Ο 16χρονος Victor Vernicos είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό

"Ασχολούμαι με τη μουσική από τα 4 μου όταν άρχισα μαθήματα πιάνου.."

MissBloom TEAM
Victor Vernicos Instagram

Ο Victor Vernicos είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσε χθες η αρμόδια Επιτροπή της ΕΡΤ. Ο Βίκτωρας Βερνίκος, που είναι μόλις 16 ετών, γίνεται ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας ενώ το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει είναι δική του σύνθεση.

Η 49χρονη Ruslana φοράει τα ρούχα της Eurovision και βάζει "φωτιά" με τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της

Ο ίδιος βρέθηκε μάλιστα χθες το βράδυ καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ όπου μίλησε για το τραγούδι του, "What They Say", αλλά και για την πορεία του στη μουσική.

"Ήξερα ότι πήγαινε πάρα πολύ καλά η συμμετοχή αφού προκρίθηκε στους 7 και μετά στους 3 και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος."

"Το έχω γράψει εγώ, εγώ έκανα την παραγωγή, ασχολούμαι με τη μουσική από τα 4 μου όταν άρχισα μαθήματα πιάνου. Άρχισα να γράφω δικά μου τραγούδια στα 11 μου χρόνια και βγάζω κάτι πάρα πολύ αληθινό από μέσα μου."

"Το είδος του τραγουδιού συνδυάζει πάρα πολλά είδη μουσικής, είναι μια μπαλάντα που είναι συναισθηματική αλλά παράλληλα είναι και φεστιβαλική. Είναι ο ύμνος των εσωτερικών σκέψεων του άγχους, είναι όλο δικό μου. Το έγραψα στα 14 μου τον Απρίλιο του 2021."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ