Follow us

Άση Μπήλιου | "Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών..."

Η γνωστή αστρολόγος παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Άση Μπήλιου Instagram

Στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε καλεσμένη χθες βράδυ η Άση Μπήλιου. Η γνωστή αστρολόγος παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μία αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την υιοθεσία της.

Ζώδια | Αυτές είναι οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τη νέα χρονιά - Πώς θα είναι τα ερωτικά και οικονομικά το 2023

Πιο αναλυτικά, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στην υιοθεσία της λέγοντας χαρακτηριστικά πως υιοθετήθηκε τριών ημερών ωστόσο το έμαθε όταν έγινε 16 ετών.

"Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Υιοθετήθηκα τριών ημερών και το έμαθα 16 χρονών. Έχασα τους θετούς μου γονείς που τους είχα απεριόριστη αγάπη όπως και εκείνοι, αυτό ήταν που με καθόρισε. Τον μπαμπά μου τον έχασα νωρίς, τη μητέρα μου αργότερα, και εκείνα ήταν τα πέτρινα χρόνια. Το ότι έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη με ζόρισε τη στιγμή που το έμαθα.

Δεν είναι καλή ηλικία τα 16 για να μάθει ένα παιδί ότι είναι υιοθετημένο. Θα έλεγα ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει νωρίτερα στην ηλικία των 8-10 ετών. Νομίζω και οι ψυχολόγοι λένε ότι δεν πρέπει να κρύβεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έγινε ήταν κάπως περίεργο να το διαχειριστώ, στην εφηβεία.

Είμαι από εκείνους που δεν έψαξε να βρει τους βιολογικούς γονείς του γιατί δεν είχα κάποιο κενό που να θέλω να γεμίσει. Με έψαξαν εκείνοι αργότερα. Η θετή μου μητέρα όμως, λίγο πριν φύγει, επειδή ήμουν μικρή, μου έλεγε για να μη μείνω μόνη αν θέλω να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς και της είπα, "τι λες, για μένα είσαι η μοναδική μητέρα”. Όλα αυτά μου καθόρισαν και τη συνέχεια…

Όταν έχασα τη μητέρα μου στα 18 μου, το μόνο που ήξερα ήταν να διαβάζω… Έγινα ενήλικας πολύ γρήγορα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ