Follow us

Γιάννης Σπαλιάρας | "Σε δύσκολη θέση στο φλερτ με έχουν φέρει περισσότερο οι γυναίκες, παρά οι άντρες"

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξή του μίλησε, μεταξύ άλλων, για το φλερτ και πώς το διαχειρίζεται.

MissBloom TEAM
Σπαλιάρας NDP

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τα τελευταία χρόνια κρατά ένα χαμηλό και διακριτικό προφίλ και διατηρεί μία απόσταση από προκλητικές δηλώσεις και δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα για την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor All Star την οποία διέψευσε.

Αυτή τη φορά, μας κέντρισε το ενδιαφέρον με μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΟΚ!, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το φλερτ στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτήθηκε για το πως διαχειρίζεται το φλερτ από άνδρες και απάντησε "Είμαι straight, αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άντρες. Ο θαυμασμός είναι υπέροχος όταν συμβαίνει, σε όποια μορφή". Ενώ ανέφερε πως σε δύσκολη θέση τον έχουν φέρει περισσότερο οι γυναίκες, όσον αφορά το φλερτ.

Στην ερώτηση "αν φλερτάρει", απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά "Ναι, φλερτάρω. Εντάξει, προσπαθώ να είμαι διακριτικός. Αν μου αρέσει κάποια κοπέλα, θα κάνω κίνηση. Δεν είμαι από εκείνους που περιμένουν να τους έρθει."

Τέλος, μίλησε για το φλερτ μέσω Instagram αναφέροντας "Επικοινωνώ μέσω Instagram, αλλά νιώθω πως είναι από τους λόγους που το φλερτ και οι πράξεις ρομαντισμού έχουν τόσο περιοριστεί. Στο Instagram βλέπουμε συνήθως μια ψεύτικη εικόνα, ή την καλύτερη λήψη του συνομιλητή μας, αλλά για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον, πρέπει να γνωρίσουμε τον χαρακτήρα. Εκεί είναι το δύσκολο."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ