Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | Στην πισίνα με τον μικρό Νίκο Βασιλειάδη Κούρκουλο - τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης του γιου της

Η γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε η Εριέττα Κούρκουλου, κάνοντας μπάνιο στην πισίνα με τον γιο της.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου, λιγότερο από ένα χρόνο πριν, έγινε για πρώτη φορά μητέρα και, όπως ήταν αναμενόμενο, η μητρότητα της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο της και να είναι μία ιδιαίτερα ενεργή μαμά, όπως φαίνεται και από τα sneak peeks που μας δίνει στην καθημερινότητά της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η πιο πρόσφατη αφορμή για να τη θαυμάσουμε "εν δράσει" ήταν το γλυκό στόρυ που μοιράστηκε στο Instagram της. Η 30χρονη δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου κάνει μπάνιο στην πισίνα με τον αξιολάτρευτο γιο της, Νίκο.

Εριέττα Κούρκουλου | Στην πισίνα με τον μικρό Νίκο Βασιλειάδη Κούρκουλο - τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης του γιου της

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, η Εριέττα Κούρκουλου κάνει τα πρώτα μαθήματα κολύμβησης στον μικρό Νίκο και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση υποδέχτηκε το γιο της με το σύζυγό της πριν από περίπου ένα χρόνο και έκτοτε έχει δώσει μικρά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους ως γονείς.

Στις αρχές του έτους μάλιστα πήγε για πεζοπορία με παρέα τον γιο της. Στο πλευρό τους είχαν και τη Χριστίνα Φλαμπούρη, η οποία είναι η μοναδική Ελληνίδα που έχει κατακτήσει τις 7 ψηλότερες βουνοκορφές του κόσμου.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ