Follow us

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | "Στην ταινία "Αν" ο ήρωας ήμουν εγώ"

Ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης έκανε αποκαλύψεις για την ζωή του, τα γυρίσματα, τις κριτικές και το φινάλε του Maestro.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι, αναμφίβολα, από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει περισσότερο τη φετινή τηλεοπτική σεζόν χάρη στο δυναμικό comeback του στη μικρή οθόνη. Η νέα του σειρά "Maestro" έχει ανέλθει στις κορυφαίες του ελληνικού κοινού και μέσω της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας, Netflix, αναμένεται να συναρπάσει εκατομμύρια θεατές, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα, αυτή την περίοδο ο ηθοποιός, σεναριογράφος, και σκηνοθέτης της σειράς έχει αρχίσει τις διαδικασίες γραψίματος των πρώτων επεισοδίων του 2ου κύκλου. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Στο Κέντρο" μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς αλλά και για το πολυαναμενόμενο φινάλε.

"Το τέλος του 2ου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Έχω άγχος για το παγκόσμιο κομμάτι. Στην Ελλάδα πήγε πολύ καλά. Τον Μάρτιο θα ξεκινήσει. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου".

Όσον αφορά τα γυρίσματα του 2ου κύκλου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε χαρακτηριστικά: "Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Απρίλιο. Θα σταματήσουμε για ένα διάστημα το καλοκαίρι και θα συνεχίσουμε έπειτα να τελειώσουμε τα 8 επεισόδια. Θα τα γυρίσουμε σε δύο φουρνιές 4 και 4. Από την ώρα που τελειώσαμε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο πέρυσι μέχρι την ώρα που ξεκίνησα να γράφω ήταν τόσα πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν τα οποία δεν μου άφηναν τον χρόνο να καθίσω να γράψω".

Πώς διαχειρίζεται τις κριτικές

"Παλιότερα διάβαζα πιο συχνά κριτικές. Η πρώτη αντίδραση είναι σαν ένα παιδί. Όταν σου λένε κάτι καλό χαίρεσαι, όταν σου λένε κάτι κακό για κάτι που αγαπάς πάρα πολύ θυμώνεις. Μετά μπορεί να περάσει καιρός και να συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί και να υπήρχε ένα δίκιο. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτίθεται όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολύ σε τέτοια διάρκεια, όπου πάντα μοιραία θα υπήρχε κριτική – και καλή και κακή. Άλλες φορές μου άρεσε, άλλες δεν μου άρεσε. Θα έπρεπε να με ρωτάς σε διαφορετικές δεκαετίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ πιο σίγουρη φάση για το τι είναι αυτό που θέλω να πω, πώς θέλω να το πω και πώς θα το πω".

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | "Στην ταινία "Αν" ο ήρωας ήμουν εγώ"

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | "Στην ταινία "Αν" ο ήρωας ήμουν εγώ" - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ