Master Chef Babies | Οι τρεις αγαπημένοι κριτές είναι πλέον χαζομπαμπάδες και το απολαμβάνουν

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς μας χαρίζουν απλόχερα τις πιο γλυκές στιγμές γέλιου με τις αναρτήσεις των παιδιών τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η εκπομπή "Master Chef", κάθε χρόνο, μας προιδεάζει για εκπλήξεις και αναπάντεχες τροπές μέσα στο παιχνίδι. Φέτος ειδικά, τα απρόσμενα "νέα" ήρθαν μέσα από χιουμοριστικές και αξιολάτρευτες αναρτήσεις των τριών σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Πάνου Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, όπου πλέον όλοι τους είναι περήφανοι μπαμπάδες. Το baby boom στους κύκλους του "Master Chef" είναι, αναμφισβήτητα, η πιο χαρούμενη και τρυφερή ανατροπή που μας έχουν χαρίσει οι αγαπημένοι κριτές.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο γνωστός chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας έχοντας πλέον στη ζωή του έναν μικρό Κουτσόπουλο.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef τον Οκτώβριο του 2022 δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου του κρύβοντας φυσικά το πρόσωπό του. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως δίπλα στο κρεβατάκι του μικρού βρισκόντουσαν δύο σκυλάκια τα οποία όπως σημείωσε ο chef, είναι οι φύλακες του νεογέννητου γιου του.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef φωτογραφήθηκε στις αρχές τους έτους αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο του, ο οποίος μάλιστα ήταν ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ τη στιγμή, πόζαρε κρατώντας στο ένα του χέρι τον γιο του και στο άλλο χέρι ένα ποτήρι με μπίρα, κάνοντας φυσικά και ένα σχετικό αστείο.

"Τι εννοείς δεν πίνει μπίρα ακόμη;" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο chef, μη χάνοντας το χιούμορ του ούτε για μία στιγμή.

Πάνος Ιωαννίδης

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Πάνος Ιωαννίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πιο γλυκό βίντεο, έχοντας στην αγκαλιά του τον γιο του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός chef, που αγαπά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του τον μονάκριβο γιο του, προτρέποντας τους followers του να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα και "λιώνοντας" δικαίως την καρδιά μας.

Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι περήφανος μπαμπάς τριών χαριτωμένων παιδιών. Με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της πιο μικρής του κόρης Ιζούμι, στο πλατώ της εκπομπής, κάνοντας τα likes και τα σχόλια να πάρουν φωτιά.

Στην ανάρτησή του, που έμοιαζε γραμμένη από την 2 ετών κόρη του, έγραψε χαρακτηριστικά "Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο."

Το γλυκό ποστ του σεφ ξεσήκωσε τα σχόλια με έναν παλιό γνώριμο του Master Chef και έναν από τους πιο επιτυχημένους σεφ της Ελλάδας, τον Άκη Πετρετζίκη να σχολιάζει χιουμοριστικά "Δώστε τον τίτλο από σήμερα"

Σε ανυποψίαστο χρόνο, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε απαθανάτισε την 2 ετών κόρη του να τρώει τραχανά ακούγοντας συγχρόνως μουσική. Το όμορφο και κατάξανθο κορίτσι, που "έκλεψε" τις καρδιές όλων μας, φαίνεται πως "κλέβει" και τις καρδιές των γονιών της σε καθημερινή βάση.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τη σύζυγό του, Δέσποινα, έχουν αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά. Την Αριάννα-Τσιχίρο Κοντιζά και τον Κένζι Κοντιζά.

Tags