Στέλλα Γκαντώνα | Η παρουσιάστρια του "Mega Σαββατοκύριακο" έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους της λένε ότι θα μείνει "γεροντοκόρη"

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για την προσωπική της ζωή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ''Ελένη'' η δημοσιογράφος Στέλλα Γκαντώνα. Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει και σε εκείνους που της λένε πως θα μείνει μόνη της στη ζωή, ενώ αποκάλυψε τις σκέψεις της πάνω στο γάμο και τη μητρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα Γκαντώνα αναφέρθηκε σε έναν φίλο, που της είχε πει: ''Θα μείνεις μία ζωή γεροντοκόρη, γιατί ποιος θα σε ακολουθήσει σε αυτά τα ωράρια'' και εκείνη παραδέχεται πως η δουλειά της μπορεί να έχει δύσκολα ωράρια, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική που έχει ένα τέτοιο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Λίγο μετά κάνει μία αναφορά στις διαφορετικές ζωές που ζει με τον συμπαρουσιαστεί της προωινής εκπομπής στο Mega. Ο δημοσιογράφος Ντίνος Σιωμόπουλος έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ εκείνη είναι εργένισσα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τις δίνουν ευχές να δημιουργήσει τη δική της. Η Στέλλα Γκαντώνα δέχεται με χαρά τις ευχές και τονίζει πως ''ο καθένας ορίζει την προσωπική του ζωή, όπως εκείνος αισθάνεται, δηλαδή άλλος μπορεί να το νιώθει με έναν γάμο και παιδιά, που προφανώς είναι μία πολύ μεγάλη ευτυχία, άλλος με τον σύντροφο του. Όταν βρεθεί ο άνθρωπος που εμένα θα με κάνει να νιώσω συναισθηματική ασφάλεια μπορεί και να δοκιμάσω και τον γάμο''.

Αναφορικά με τη μητρότητα η ίδια ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι ένα παιδί είναι αυτοσκοπός. Η ίδια τονίζει πως ''ένα παιδί το κάνεις όταν βρεθείς με έναν άνθρωπο, που θα σου δώσει συναισθηματική ασφάλεια, όταν θα στο εμπνεύσει αυτό. Το σημαντικό είναι να είσαι ευτυχισμένος''.

Δες όσα ανέφερε παρακάτω.