Follow us

Από την Kim στην JLo | Το υπερπολυτελές πάρτι στο οποίο έδωσε το παρών όλο το Hollywood

Cindy Crawford, Sofia Vergara, Rita Wilson και πολλές ακόμα διάσημες κυρίες τίμησαν τις celebrity οικοδέσποινες.

MissBloom TEAM
Παρέλαση διασήμων από το επετειακό πάρτι της Anastasia Soare για το make up brand της Instagram @anastasiasoare

Μία ιδιαίτερη βραδιά ήταν η χθεσινή για την Anastasia Soare, την επιχειρηματία και beauty guru πίσω από το επιτυχημένο και διάσημο make up brand Anastasia Beverly Hills. Η ίδια σε ένα υπέροχο dinner party γιόρτασε τα 25 χρόνια του brand της. Η Anastasia Soare έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της αισθητικής πριν πολλά χρόνια και πολύ γρήγορα δημιούργησε ένα πελατολόγιο με τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood και ύστερα το δικό της brand με προϊόντα μακιγιάζ. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ως αισθητικός και make up artist ξεχώρισε για τις άψογες τεχνικές ομορφιάς στον σχηματισμό των φρυδιών.

Στο χθεσινοβραδινό dinner party έδωσαν το παρών οι πιο διάσημες πελάτισσες της, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η Sharon Stone, η Kim Kardashian και η Oprah Winfrey. Η πρώτη έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα ιδιαίτερο look.

Από την Kim στην JLo | Το υπερπολυτελές πάρτι στο οποίο έδωσε το παρών όλο το Hollywood

Η Anastasia Soare, μάλιστα, δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από το πολυτελές event, ενώ αντίστοιχα και οι celebrities, που παρευρέθηκαν έκαναν ανάλογες αναρτήσεις στα social media. Την προσοχή των tabloids, ωστόσο, κέντρισε για άλλη μία φορά οι τεχνικές επεξεργασίας των φωτογραφιών της Kim Kardashian. Η ίδια ''έκοψε'' από τη selfie της την Jennifer Lopez και κράτησε μόνο την Oprah Winfrey. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ειδησεογραφικοί τίτλοι έκαναν λόγο για κάποιον πιθανό τσακωμό των δύο stars. Λίγο αργότερα, ωστόσο, η Kim Kardashian δημοσίευσε κανονικά τη φωτογραφία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και η Μαρία Μενούνος ήταν στο exclusive event και πόζαρε αγκαλιά με την αισθητικό των αστεριών του Hollywood, αλλά και η Cindy Crawford και η Sofia Vergara.

menounos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ