Follow us

Άννα Μαρία Ίβιτς | Βόλτα στο κέντρο με τον πατέρα της Ίλια Ίβιτς

Μπαμπάς και κόρη απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό σε χαλαρή βόλτα στην πόλη.

MissBloom TEAM
Αννα Μαρία Ιβιτς Instagram @annamariaivits

Η οικογένεια Ίβιτς-Πετρουλάκη είναι, αναμφίβολα, μία από τις ομορφότερες της ελληνικής showbiz. Η Ελένη Πετρουλάκη και ο σύζυγός της Ίλια Ίβιτς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1999 και από τότε έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια. Ο περήφανος μπαμπάς και πρώην ποδοσφαιριστής, Ίλια Ίβιτς έχει την τύχη να βρίσκεται ανάμεσα σε πέντε γυναίκες, αφού το ζευγάρι έκανε τέσσερις πανέμορφες κόρες, την Άννα Μαρία, τις δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την μικρότερη Ιλιάνα.

Η μεγαλύτερη κόρη, Άννα Μαρία, αν και πρόσφατα έκλεισε τα 18, έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα με τις εντυπωσιακές stylish εμφανίσεις της και πιο πρόσφατα με τη συμμετοχή της στην πασαρέλα του "Madwalk".

Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της απαθανατίστηκε με τον πατέρα της, Ίλια ίβιτς, με τον οποίο απόλαυσαν μία ξέγνοιαστη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Άννα Μαρία Ίβιτς | Βόλτα στο κέντρο με τον πατέρα της Ίλια Ίβιτς

Μπαμπάς και κόρη εμφανίστηκαν απόλυτα στιλάτοι, με την Άννα Μαρία να φοράει ένα μάλλινο πουλόβερ, σε κόκκινο χρώμα που την κολάκευε ιδιαίτερα, ένα μαύρο παντελόνι και κλασικά λευκά sneakers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ