Χριστίνα Χειλά Φαμέλη-Γεωργία Κρασσά | Εντυπωσίασαν με τα looks τους σε θεατρική πρεμιέρα

Οι εμφανίσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη και της Γεωργίας Κρασσά μαγνήτισαν τα βλέμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και η Γεωργία Κρασσά σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Η ηθοποιός και η σύζυγος του Ορφέα Αυγουστίδη απαθανατίστηκαν μαζί, από τον φωτογραφικό φακό, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών" στο θέατρο Βρετάνια. Αν και η καθεμιά τους έχει ένα ιδιαίτερο προσωπικό στιλ που τη χαρακτηρίζει, και οι δύο κατάφεραν με τον τρόπο τους να εντυπωσιάσουν.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πειραματίστηκε με τα χρώματα, φορώντας ένα παντελόνι με πράσινο print από φύλλα, μωβ ζιβάγκο και ένα παλτό σε πιο ζεστή απόχρωση του μωβ. Ολοκλήρωσε το look της με μία γαλάζια κορδέλα στα μαλλιά που της φώτισε το πρόσωπο.

Η Γεωργία Κρασσά, από την πλευρά της, εμπιστεύθηκε το πάντοτε διαχρονικό μαύρο για την εμφάνισή της. Ωστόσο, έδωσε χρώμα και ενδιαφέρον στο μαύρο ζιβάγκο της και το μαύρο shearling μπουφάν της, με μία ταρτάν μίνι φούστα σε κόκκινο χρώμα που την κολάκευε ιδιαίτερα και ταίριαζε με το άκρως θηλυκό κραγιόν της.