Follow us

Η Τζένη Καζάκου ποζάρει με τη μητέρα της Τάνια Τρύπη και συνειδητοποιούμε ότι όντως δεν μοιάζει στην Τζένη Καρέζη

Η εμφάνιση της Τζένης Καζάκου με τη μητέρα της Τάνια Τρύπη που μας έκανε να παρατηρήσουμε την καταπληκτική ομοιότητά τους.

MissBloom TEAM
Τζένη Καζάκου Instagram

Η Τζένη Καζάκου, αν και μόλις 23 ετών, έχει ήδη αποδείξει πως είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς. Αναμφίβολα έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό "αίμα" από τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη, και από τον παππού της Κώστα Καζάκο και την γιαγιά της Τζένη Καρέζη.

Πέρα όμως από το υποκριτικό ταλέντο της θρυλικής Τζένης Καρέζη το οποίο έχει κληρονομήσει η νεαρή ηθοποιός, όσο μεγάλωνε θύμιζε και εμφανισιακά στη γιαγιά της. Βλέποντας τις φωτογραφίες, όμως, από την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της όμορφης Τζένης Καζάκου έχουμε αρχίσει να παρατηρούμε έντονα και την ομοιότητα με τη μητέρα της Τάνια Τρύπη, που μέχρι τώρα είχαμε υποτιμήσει.

Η Τζένη Καζάκου ποζάρει με τη μητέρα της Τάνια Τρύπη και συνειδητοποιούμε ότι όντως δεν μοιάζει στην Τζένη Καρέζη

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν δίπλα-δίπλα και έτσι μπορούσαμε πλέον να δούμε ξεκάθαρα την καταπληκτική ομοιότητα που τις χαρακτηρίζει. Μητέρα και κορή μοιράζονται τα ίδια χρώματα και τα ίδια πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ