Follow us

Άννα Μπεζάν | "Το παιδί μου είναι μία μοναδική ιατρική περίπτωση. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη σπάνια πάθηση που αντιμετώπισε η νεογέννητη κόρη της.

MissBloom TEAM
Άννα Μπεζάν Instagram

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Μπεζάν στην εκπομπή "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για όλες τις δυσκολίες που βίωσε η ίδια και η οικογένειά της μετά τη γέννηση της κόρης της ενώ αποκάλυψε πως γράφει ένα παιδικό βιβλίο με αφορμή την πάθηση που αντιμετώπισε η κόρη της.

Άννα Μπεζάν | "Τα αδέρφια μου δε μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό, δε γνωριζόμαστε, δε ζήσαμε μαζί και δεν αισθανόμαστε αδέρφια"

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Άννα Μπεζάν δήλωσε πως η κόρη της ήρθε αντιμέτωπη με μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση ενώ τόνισε πως ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ η ίδια και η οικογένειά της αλλά και η κόρη της η οποία παρέμεινε στο νοσοκομείο επί ενάμιση μήνα. Η ηθοποιός τόνισε πως σήμερα το παιδί της είναι καλά, ωστόσο η ίδια θέλει να βοηθήσει όλες τις μητέρες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο.

"Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου πέρασα πολύ δύσκολα γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές πτυχές του εαυτού μου, που δεν περίμενα ότι θα βρω μπροστά μου. "

"Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά."

"Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση… Εντάξει δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα βγει όταν κυκλοφορήσει και το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είναι πολύ μοναδική περίπτωση κι αρκετά σπάνια, αποφάσισα να γράψω για αυτό και να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες. Δοκιμαστήκαμε κι ως ζευγάρι κι ο καθένας μόνος του."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ