Follow us

"Τα καλύτερά μας χρόνια" | Όταν ο Robert Redford "προστάτευε διπλά" τον εαυτό του από την ξετρελαμένη μαζί του, Barbra Streisand.

Το love story που έμεινε ανεκπλήρωτο τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

MissBloom TEAM
redford

Πριν από πενήντα χρόνια κυκλοφόρησε μια από τις σπουδαιότερες ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών, αναδεικνύοντας δεξιοτεχνικά το εμβληματικό ταλέντο δύο κορυφαίων αστέρων του Χόλυγουντ: της Barbra Streisand και του Robert Redford. Το αισθηματικό δράμα του Sydney Pollack, "Τα καλύτερά μας χρόνια", δεν υπήρξε μόνο instant hit, που κατέγραψε θριαμβευτική πορεία στις παγκόσμιες αίθουσες και προτάθηκε για έξι Όσκαρ – αποσπώντας δύο –, κατάφερε να ταράξει τα δεδομένα της pop κουλτούρας την δεκαετία του 1970.

Το θυελλώδες και ανεκπλήρωτο love story της δυναμικής, χειμαρρώδη και πολιτικοποιημένης Κatie Morosky με τον γοητευτικά ψυχρό και ουδέτερο Αμερικανό Χάμπελ Γκάρντινερ είναι λίγο – πολύ γνωστό (έως δημοφιλές θα λέγαμε..), συγκινώντας ακόμα και σήμερα κάθε ευαίσθητη καρδιά εκεί έξω, με την γλυκιά νοσταλγία του όχι και τόσο ιδανικού happy end. Η νεανική ενέργεια και φρεσκάδα των δύο πρωταγωνιστών είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της επιτυχημένης ταινίας, αφού τόσο ο Redford, όσο και η Streisand κάνουν ντεμπούτο στην κούρσα των μεγάλων κινηματογραφικών αστέρων.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ