Ιωάννα Μαλέσκου | "Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει.."

Οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έκανε λίγες ώρες πριν, η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την όμορφη περίοδο που διανύει ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα σχόλιο για το φύλο του μωρού που περιμένει.

Ιωάννα Μαλέσκου | Η κοιλίτσα της μεγάλωσε - Η σπάνια εμφάνιση με total black σύνολο

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε πως η εγκυμοσύνη είναι για εκείνη το πιο ιερό πράγμα που έχει βιώσει υπογραμμίζοντας συγχρόνως πως εκείνη και ο σύντροφός της μετράνε ήδη αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους αφού δεν έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες. Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως το φύλο δεν το έχουν αποκαλύψει ακόμα ωστόσο οι ίδιοι το ξέρουν.

"Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε. Δε μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω. Το φύλο του μωρού δε το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δε κρύβεται…"

"Έχω τόσο πειθαρχημένο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω "ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :