Follow us

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι το απόλυτο 70s style icon | Το κροπ πουκάμισο και το ιδιαίτερο παντελόνι

Η τραγουδίστρια κατάφερε να εντυπωσιάσει με το στιλ της, για ακόμη μία φορά.

MissBloom TEAM
Νατάσσα Μποφίλιου Instagram @natassabofiliouofficial

Υπάρχουν κάποιες παρουσίες της ελληνικής showbiz που κάθε τους εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού και αφορμή για στιλιστική έμπνευση. Με άλλα λόγια, αυτές οι γυναίκες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν χάρη στο μοναδικό προσωπικό τους στιλ, το οποίο αν και μπορεί να μη σχετίζεται με την ιδιότητά τους, δεν παύει να απασχολεί τις λάτρεις της μόδας στη χώρα μας. Μία από εκείνες είναι, αναμφίβολα, και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η τραγουδίστρια έχει διαμορφώσει ένα στιλ-σήμα κατατεθέν στο οποίο παραμένει πιστή σε κάθε της εμφάνιση, ενώ παράλληλα το εξελίσσει συνεχώς. Είναι ένας συνδυασμός boho αισθητικής, δυναμισμού και μίας νοσταλγίας για τη μόδα των παλαιότερων δεκαετιών.

Πρόσφατα παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της δισκογραφικής της εταιρείας, έχοντας δημιουργήσει ένα ακόμη υποδειγματικό look, που ακτινοβολούσε αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα,

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι το απόλυτο 70s style icon | Το κροπ πουκάμισο και το ιδιαίτερο παντελόνι

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσσα Μποφίλιου φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν με 70s επιρροές σε σκούρο μπλε χρώμα και ένα γαλάζιο, κροπ, αέρινο πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με χρυσά statement σκουλαρίκια που της φώτιζαν το πρόσωπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ