Γιάννης και Δήμητρα Κούστα | Αυτό είναι το υπερπολυτελές και υπερσύγχρονο σπίτι τους που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 7.000 τετραγωνικών μέτρων

Η νέα κατοικία του γνωστού ζευγαριού βρίσκεται στη Βουλιαγμένη ενώ θυμίζει κάτι από εξωτερικό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η νέα κατοικία του Γιάννη Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα - Κούστα μπορεί να βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, θυμίζει ωστόσο κάτι από εξωτερικό. Το υπερπολυτελές σπίτι του ζευγαριού εκτείνεται σε ένα οικόπεδο περίπου 7.000 τετραγωνικών μέτρων ενώ η αρχιτεκτονική του είναι πραγματικά αξιοζήλευτη.

Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα | Το love story του 65χρονου εφοπλιστή με την 29χρονη, ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους

Η υπερσύγχρονη και υπερπολυτελής κατοικία του ζευγαριού θυμίζει περισσότερο ξενοδοχείο παρά σπίτι. Σε minimal ρυθμούς και γήινες αποχρώσεις, η κατοικία του Γιάννη Κούστα έχει τεράστιους και φωτεινούς χώρους ενώ περιτριγυρίζεται από το στοιχείο της πέτρας, του γυαλιού και του ξύλου. Οι γυάλινες λεπτομέρειες χαρίζουν έξτρα φως στον χώρο ενώ το ξύλινο πάτωμα "ζεσταίνει" το σπίτι με τον πιο ωραίο τρόπο. Μάλιστα, το ξύλινο πάτωμα έρχεται σε μία υπέροχη αντίθεση με το λευκό χρώμα των επίπλων που προσδίδει στον χώρο μία ουδετερότητα σύγχρονη και εντυπωσιακή.

Σε όλους τους χώρους του σπιτιού υπάρχουν υπέροχα και μεγάλα έργα τέχνης ενώ στο εξωτερικό μέρος βρίσκεται μία τεράστια πισίνα που "αγκαλιάζεται" από υπέροχες, λευκά επενδυμένες, chaise longue. Ο κήπος του σπιτιού είναι μεγάλος και κατάφυτος, με εξωτικά δέντρα και περίσσιο γκαζόν ενώ η εικόνα του σπιτιού, ακόμη και απέξω, χαρίζει μία επιβλητική αρμονία.