Follow us

Ελένη Ράντου | Όλα όσα είπε για την αποχή της από την πανελλήνια απεργία των ηθοποιών

"Είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών.."

MissBloom TEAM
Ελένη Ράντου NDP

Την Ελένη Ράντου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Super Katerina", έξω από το θέατρο Διάνα. Η ηθοποιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά on camera μετά την αποχή της από την πανελλήνια απεργία που πραγματοποίησαν οι ηθοποιοί με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των καλλιτεχνικών σπουδών με απολυτήρια Λυκείου, κάνοντας μάλιστα τις πρώτες της δηλώσεις.

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η ίδια και ο θίασός της δε συμμετείχαν στην πανελλήνια απεργία των ηθοποιών

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την ηθοποιό για ποιον λόγο απείχε από την πανελλήνια απεργία με την ίδια να σημειώνει πως αν ήθελε να πει τον λόγο, θα το είχε ήδη κάνει. Η Ελένη Ράντου μάλιστα τόνισε πως είναι με το μέρος των παιδιών ενώ προέτρεψε τους δημοσιογράφους και τον κόσμο να μην ασχολείται με το κουτσομπολιό.

"Μην στέκεστε στο κουτσομπολιό, ενδιαφερθείτε για το ζήτημα των ηθοποιών που έχουν τα χίλια δίκια. Είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών." δήλωσε η Ελένη Ράντου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Ελένη Ράντου τοποθετήθηκε πάνω στο εν λόγω ζήτημα αναρτώντας το παρακάτω κείμενο :

"Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα.

Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά. Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, η αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ