Follow us

Έτσι είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς "Λόγω Τιμής"

Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου του 1996.

MissBloom TEAM
Λόγω τιμής Instagram

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1996, η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, "Λόγω Τιμής", έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μέσω της συχνότητας του Mega. Η εν λόγω σειρά, όπως άλλωστε και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε αυτήν, αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ από τους τηλεθεατές και αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που είκοσι χρόνια μετά, το 2019, πραγματοποιήθηκε το remake της.

Άλκης Κούρκουλος | Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τις διάσημες φίλες του

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, ήταν ο Άλκης Κούρκουλος, η Βίκυ Βολιώτη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Αγγελική Δημητρακοπούλου. Όλοι τους, απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την επαγγελματική τους ζωή μέχρι και σήμερα ενώ σίγουρα, στις ζωές τους έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Για πολλούς από αυτούς η σειρά "Λόγω Τιμής" ήταν άλλη μία επιτυχία ενώ για τους περισσότερους, ήταν απλώς η αρχή.


Ο Μάνος, η Ηρώ, ο Μιχάλης, η Μάνια, ο Βασίλης, ο Άρης και η Αθηνά μπορεί να μην είναι πια παιδιά και μπορεί να μην βρίσκονται στην Πάτρα όμως πάντα θα τους συνδέει το κοινό τους παρελθόν, όπως ακριβώς συνδέει και τους ηθοποιούς που τους ενσάρκωσαν.





Σήμερα, 27 χρόνια μετά, πολλοί από τους πρωταγωνιστές συνεχίζουν να υμνούν τη φιλία ενώ φαίνεται πως κανείς από αυτούς δεν ξεχνά την όμορφη συνύπαρξή τους μπροστά από το τηλεοπτικό γυαλί.




Έτσι είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς "Λόγω Τιμής"

Χριστίνα Αλεξανιαν
Γιώργος Πυρπασόπουλος
Κωνσταντίνος Μαρκουλακης

Δημήτρης Αλεξανδρής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ