Follow us

Baby Boom | 10 διάσημες Ελληνίδες κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

Έτσι έδειχναν οι διάσημες μαμάδες στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των παιδιών τους.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς NDP

Αν οι γυναίκες αποδεικνύουν κάτι συνεχώς αυτό είναι η δυναμική τους και η ικανότητά τους να καταφέρνουν τα πάντα. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες φαίνεται πως μπορούν να φέρουν εις πέρας οτιδήποτε και αν αποφασίσουν να κάνουν ενώ ανέκαθεν, συνδύαζαν επιτυχημένα πολλά πράγματα όπως για παράδειγμα δουλειά και οικογένεια. Μάλιστα, αυτό ακριβώς κάνουν και πολλές από τις διάσημες Ελληνίδες οι οποίες δε φοβούνται να συνδυάσουν καριέρα και οικογένεια.

Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με τη δύο μηνών κόρη της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Τον τελευταίο μάλιστα καιρό, η ελληνική showbiz όλο και μεγαλώνει αφού δεν είναι λίγες οι κύριες που έχουν φέρει ή πρόκειται να φέρουν στον κόσμο, για πρώτη φορά, τα πρώτα τους παιδιά. Σήμερα, θυμόμαστε την πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκαναν δέκα από τις πιο διάσημες Ελληνίδες celebrities μετά τη γέννηση των παιδιών τους. Για την ακρίβεια, θυμόμαστε πώς έδειχναν δέκα από τις πιο διάσημες Ελληνίδες τη στιγμή που βγήκαν από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα παιδιά τους.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2018, η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά. Η ίδια έδειχνε στιλάτη, όπως πάντα, και φυσικά τρισευτυχισμένη.
Baby Boom | 10 διάσημες Ελληνίδες κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο

Το ίδιο ευτυχισμένη έδειχνε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν τον Απρίλιο του 2018 βγήκε από το μαιευτήριο έχοντας φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έξω από το μαιευτήριο, μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, φωτογραφήθηκε και η Τζένη Μπαλατσινού έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Βασίλη Κικίλια.

Τζένη Μπαλατσινού

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν επίσης ένα από τα ζευγάρια που απαθανατίστηκαν έξω από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους ενώ οι δυο τους δε δίστασαν να κάνουν και σχετικές δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών.

Χριστίνα Μπομπα

Μία από τις πιο πρόσφατες, διάσημες γέννες είναι δίχως αμφιβολία αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε μετά τη γέννηση του γιου της με casual look, δείχνοντας πιο όμορφη και ήρεμη από ποτέ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Το μακρινό 2008, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της, Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη

Εννέα χρόνια πριν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κράτησαν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους δείχνοντας πιο ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Φαίη Σκορδά

Τον Απρίλιο του 2016, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έγιναν για τέταρτη φορά γονείς, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει την ευτυχία στα πρόσωπά τους την ακριβή στιγμή που βγήκαν από το μαιευτήριο.

Κάτια Ζυγούλη

Δέκα χρόνια πριν, τον Αύγουστο του 2013, είδαμε να βγαίνει από το μαιευτήριο και η Σίσσυ Χρηστίδου κρατώντας στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της, τον δεκάχρονο σήμερα Μιχαήλ - Άγγελο Μαραντίνη.

Σίσσυ Χρηστίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ