Follow us

"Η Άννα Κορακάκη τα θαλάσσωσε" | Η Ολυμπιονίκης δίνει την απάντησή της για τη φράση που έκανε τον γύρο της Ελλάδας

Η νεαρή πρωταθλήτρια έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία περιέγραψε και την πιο τραυματική περίοδο στη ζωή της με τον εμμονικό θαυμαστή.

MissBloom TEAM
Άννα Κορακάκη Instagram

Η Άννα Κορακάκη διανύει μία περίοδο γεμάτη ευτυχία και αγάπη, καθώς πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Ωστόσο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία του παρελθόντος με τον εμμονικό θαυμαστή που την παρακολουθούσε καθώς και στον τρόπο που διαχειρίζεται τις αρνητικές κριτικές.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε αρχικά για το πως αντιμετώπισε το σχόλιο "Η Άννα Κορακάκη τα θαλάσσωσε" όταν κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Στη σχετική ερώτηση απάντησε :

"Αυτό το έμαθα αφού ολοκλήρωσα τους αγώνες μου. Όταν είμαι σε πολύ μεγάλους αγώνες, ειδικά σε Ολυμπιακούς, δεν βλέπω καθόλου το κινητό, δεν μπαίνω στο Internet και δεν έχω καμία επαφή για να είμαι όσο μπορώ ανεπηρέαστη και να μη χαλάσει από κάτι η ψυχολογία μου. Και επειδή, όπως σου είπα, είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, δεν μπαίνω να δω τίποτα – όχι μόνο τα σχόλια που μπορεί να αφορούν εμένα. Μπορεί να δω μία στενάχωρη είδηση ή αδέσποτα ζωάκια και να με χαλάσει πάρα πολύ, οπότε το αποφεύγω. Δεν με στεναχώρησε το σχόλιο για εμένα, αλλά με τρόμαξε που αυτός ο άνθρωπος είχε βήμα και μπορούσε να λέει ό,τι του κατέβει. Το ότι μπορεί να διαδίδει πως μία 6η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το να προκριθείς σε τελικό είναι αποτυχία.

Όλα αυτά τα πλασαρίσματα λίγο κάτω από τα μετάλλια σπουδαίων αθλητών για τρίχες δεν μπορούν να θεωρούνται αποτυχία. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να κάνουν τελικό μετά από μία ώρα και να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Δεν το πήρα προσωπικά, με στεναχώρησε που μπορεί να αποθάρρυνε άλλους ανθρώπους. Τα μετάλλια είναι η στιγμή. Είναι και οι 8 ισάξιοι."

Όσο για τον εμμονικό θαυμαστή, που είχε γίνει η σκιά της για δύο χρόνια και πλέον του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 χρόνια, η Άννα Κορακάκη ερωτήθηκε πόσο την καθόρισε η περιπέτειά της αυτή, με την ίδια να απαντάει : "Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Όχι μόνο με καθόριζε, με όριζε κιόλας: Για δύο χρόνια κάθε μου κίνηση, κάθε μου πράξη, κάθε μου στιγμή. Επί δύο χρόνια με το που έβγαινα από το σπίτι ήταν αυτό το πράγμα. Δεν σου κρύβω ότι ακόμα το σκέφτομαι, δεν φεύγει νομίζω ποτέ. Απλώς μαθαίνεις κάπως να ζεις με αυτό και να το διαχειρίζεσαι για να μη σε τρελαίνει και να μην είσαι έρμαιο συναισθημάτων και φοβιών. Και φαντάσου πώς μπορεί να ένιωσε ο δημοσιογράφος που έκανε εκείνο το σχόλιο στους αγώνες του Τόκιο όταν έμαθε τι μου συνέβαινε. "

Επίσης ανέφερε πως ο εμμονικός θαυμαστής βρισκόταν συνέχεια έξω από το σπίτι της, λέγοντας χαρακτηριστικά :

"Με ακολουθούσε, πήγαινε όπου πήγαινα από πίσω μου. Στο αυτοκίνητο έβρισκα λουλούδια ή σημειώματα, ασταμάτητα και αδιάλειπτα. Μια μέρα που δεν ήταν ο τότε σύντροφός μου στο σπίτι αποπειράθηκε με ένα φίλο του να μπουν μέσα στο διαμέρισμά μου όταν ήμουν μόνη.

Κόντεψε να σπάσει την πόρτα και ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν έμπαινε. Είχαμε πάρα πολλά: απειλές, εκφόβιζε φίλους μου, δικούς μου ανθρώπους, γνωστούς μου στις δουλειές τους. Ήταν δύο χρόνια ένα μαρτύριο. Όμως, δεν είναι τόσο όλο αυτό το κυνηγητό, όσο το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος που σε κυνηγάει σου έχει δώσει άπειρα δείγματα πως είναι δυνητικά επικίνδυνος. Αυτό σε κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση για άμυνα. Είναι το απρόβλεπτο, δεν ξέρεις πώς μπορεί να αντιδράσει ο άλλος, δεν ξέρεις τι σε περιμένει, και αυτό το κάνει τρομακτικό. Εκεί που ηρεμούσε, ξαφνικά από το πουθενά κάτι απρόβλεπτο γινόταν. Εκεί είναι η λεπτή γραμμή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ