Follow us

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκουπίζει το γήπεδο | Το βίντεο της Τζένης Μπαλατσινού με τη θριαμβευτική πορεία του Έλληνα σταρ

Το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού ως ένδειξη θαυμασμού για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

MissBloom TEAM
Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA

Η απίστευτη πορεία και τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο, τόσο σε ελληνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να μοιραστεί μέσω του προσωπικού τη λογαριασμού στο Instagram, την συγκινητική ιστορία και την ευτυχή κατάληξη της ζωής του Greek Freak.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει το ξεκίνημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια και την ομάδα που έπαιζε στην αρχή της καριέρας του καθώς και ένα απόσπασμα στο οποίο ο μπασκετμπολίστας αποκαλύπτει το όνειρό του να παίζει στο NBA στο μέλλον.

Μετά τη δήλωση αυτή, με ένα fast forward, το βίντεο μας μεταφέρει στη στιγμή που λαμβάνει, φανερά συγκινημένος, το βραβείο του MVP στο πρωτάθλημα της Αμερικής, μετά από μία φαντασμαγορική πορεία, που συνεχίζει και σήμερα, κάνοντας τον κόσμο του μπάσκετ, και όχι μόνο, να παραληρεί.

Η Τζένη Μπαλατσινού εξέφρασε έτσι τον τεράστιο θαυμασμό που τρέφει για το φαινόμενο, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τα κατορθώματά του, σε κάθε επίπεδο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ