Follow us

10 πράγματα που δεν ξέραμε για το Pretty Woman

Η ταινία που αν και γυρίστηκε 33 χρόνια πριν, παραμένει η πλέον διαχρονική ρομαντική κομεντί όλων των εποχών.

MissBloom TEAM
pretty woman

Ο ορισμός της ρομαντικής κομεντί, το Pretty Woman, ταινία του 1990 έσπασε κάθε ρεκόρ στο Box Office των ΗΠΑ και έγινε η ν.1 ρομαντική κομεντί όλων των εποχών. Δεν είναι τυχαίο, αφού το σενάριο βασίζεται εν πολλοίς στον μύθο της Σταχτοπούτας. Κι αν σήμερα κοιτάμε το σενάριο με σκεπτικισμό (πρέπει να έρθει ένας πλούσιος στη ζωή μου να με σώσει) δεν παύει να υπήρξε μια πραγματικά feel good ταινία που έμελλε βέβαια να καθιερώσει την Julia Roberts ως σταρ του σινεμά.

Πόσες φορές την έχουμε δει; Μάλλον άπειρες. Ίσως όμως να μην ξέρουμε κάποιες πληροφορίες για την ταινία! Πάμε;

1. Το καστ θα μπορούσε να είναι ΠΟΛΥ διαφορετικό

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά ναι, όσο τέλειος και αν ήταν ο Richard Gere ως Edward Lewis, δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Ο ρόλος προτάθηκε αρχικά στον Αl Pacino και τον Sylvester Stallone και για να είμαστε ειλικρινείς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που απέρριψαν τον ρόλο.

Εν τω μεταξύ, οι παραγωγοί είχαν αρχικά στο μυαλό τους τη Μeg Ryan (!) για τον ρόλο της Vivian. Κάπως έτσι θα έμοιαζε (κατά κάποιο τρόπο)...

2. Στην αφίσα δεν βλέπουμε την Julia Roberts, όχι ακριβώς

Το κεφάλι της Julia Roberts τοποθετήθηκε με photoshop πάνω στο body double της Shelley Michelle για την αφίσα. Επίσης δεν είναι η Julia εκείνη που κυλιέται στο κρεβάτι της στην αρχή.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ