Follow us

Αποστόλης Τότσικας | Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Ο Αποστόλης Τότσικας "λύγισε" μιλώντας για τη συμμετοχή του σε παραγωγή στο Ιράν.

MissBloom TEAM
Αποστολής Τότσικας Instagram

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι από τους ηθοποιούς που απασχολούν την επικαιρότητα μόνο με τις επαγγελματικές εξελίξεις τους, ενώ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Σε μία σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" μίλησε για τη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη, καθώς και για την καριέρα του ως ηθοποιός.

Η ατμόσφαιρα έγινε ιδιαίτερα φορτωμένη, όταν μίλησε για τη συμμετοχή του σε μία ταινία εποχής, η οποία γυριζόταν στο Ιράν. Ο Αποστόλης Τότσικας ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είχα επιλεγεί για μια σειρά εποχής και πήγα στο Ιράν. Εγώ υποδύθηκα έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού. Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν το έχω ξαναδεί. Παιδιά το Χόλυγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά σε αυτό".

"Αυτή τη στιγμή αυτή η εξέγερση που γίνεται και ελπίζω να πάνε σύντομα όλα καλά και ο κόσμος να ταξιδέψει σ’ αυτή τη χώρα γιατί είναι συγκλονιστικό το μέρος. Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Είναι φανταστικός λαός, τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά απ’ ότι νομίζουμε", είπε φανερά συγκινημένος ο Αποστόλης Τότσικας.

Αποστόλης Τότσικας | Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ