Follow us

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η διάσημη παρουσιάστρια θα γίνει μαμά, ύστερα από 10 χρόνια προσπαθειών.

MissBloom TEAM
μενουνος Splash News / Ideal Image

Η Μαρία Μενούνος σε λίγους μήνες θα κρατάει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της, αφού η διάσημη παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η ίδια και ο σύζυγός της, Keven Undergaro, πρόκειται να γίνουν γονείς.

Με μία δήλωση στο περιοδικό People, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εξέφρασε τη χαρά της για το ευτυχές γεγονός, το οποίο προέκυψε ύστερα από 10 χρόνια προσπαθειών. "Ύστερα από μία δεκαετία στην οποία δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας. Ο Keven, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε πέρα για πέρα ενθουσιασμένοι για αυτή την ψυχή που θα μπει στις ζωές μας. Τι ευλογία", είπε η Μενούνος.

Μάλιστα, η 44χρονη παρουσιάστρια καλεσμένη στην εκπομπή "Live with Kelly and Ryan" δήλωσε συγκινημένη on camera πως τα σχέδιά τους ανατρέπονται για αυτό το καλοκαίρι, αναβάλλοντας τις διακοπές τους στην Ελλάδα, αφού θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί. Όπως εξομολογήθηκε, είχαν δοκίμασε τα πάντα για τουλάχιστον μία δεκαετία, κατά την οποία δοκίμασε να μείνει έγκυος, πράγμα που δεν κατέστη εφικτό. Στη συνέχεια, ο σύζυγός της χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αυξήσουν τις πιθανότητες, όμως και πάλι δεν κατάφεραν να συλλάβουν.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ