Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Οι πρώτες πληροφορίες για τη γέννηση του γιου της

Για πρώτη φορά μητέρα έγινε χθες η Ελένη Φουρέιρα, και όπως είναι αναμενόμενο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αφού χθες το μεσημέρι καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους και καρπό του έρωτά τους, μετά από φυσιολογικό τοκετό, στον οποίο ήταν, φυσικά, παρών, ο Αλμπέρτο Μποτία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στην εκπομπή "Happy Day", η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20.

"Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα" πρόσθεσε ο γυναικολόγος.

Τέλος αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει ο μπέμπης λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της".

Ελένη Φουρέιρα | Οι πρώτες πληροφορίες για τη γέννηση του γιου της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ