Follow us

Βaby Boom συνέχεια... | Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα είχαμε κι άλλα διάσημα γεννητούρια

Διάσημη Ελληνίδα influencer έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

MissBloom TEAM
Νεφέλη Γεωργαλά Instagram

"Baby boom" φαίνεται πως είχαμε τη χθεσινή ημέρα στην ελληνική showbiz, αφού μετά την Ελένη Φουρέιρα, ακόμη μία διάσημη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο λόγος για τη Νεφέλη Γεωργαλά η οποία καλωσόρισε στον κόσμο, και εκείνη με τη σειρά της, τον μονάκριβο γιο της.

Η digital creator γέννησε σε μαιευτήριο της Σιγκαπούρης, όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκάλυψε και το διπλό όνομα του γιου της, Μάξιμος-Φίλιππος.

Όντας συναισθηματικά φορτισμένη, η πανευτυχής μανούλα έγραψε στη λεζάντα: "2/7/2023, 00.36 π.μ. το αγοράκι μας ήρθε στη γη. Οι πιο σουρεαλιστικές 15,5 ώρες της ζωής μου. Και είναι ακριβώς όπως είπαν ότι θα ήταν..δεν μπορούν να περιγράψουν λόγια αυτή την αγάπη...❤️❤️❤️❤️ Καλώς ήρθες στον κόσμο αγάπη μου….νομίζω ότι η καρδιά μου θα εκραγεί! Ευχαριστώ!"

Η Νεφέλη Γεωργαλά έχει καταφέρει να συσχετίσει το όνομά της με τη μόδα, μέσω της αγάπης και της ενασχόλησής της με αυτή, κάτι που αποδεικνύεται από τις δημοσιεύσεις της στον Instagram, όπου μοιράζεται τα looks που δημιουργεί. Μάλιστα έχει βραβευτεί στο παρελθόν για την digital παρουσία της στη δημοφιλή πλατφόρμα, ενώ σύντομα αναμένουμε το προφίλ της να γεμίσει και με εικόνες από το αξιολάτρευτο μωράκι της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ