Follow us

Μιρκέτα Βιδάλη | Το κορίτσι του Dragon's Den και το παραμυθένιο ξύλινο σπίτι του

Η Μιρκέτα Βιδάλη με τον σύζυγό της Στέφανο Καπίνο ζουν σε ένα ονειρεμένο και σύγχρονο σπίτι στη Γερμανία.

MissBloom TEAM
Μιρκέτα Βιδάλη Instagram

Η Μιρκέτα Βιδάλη πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα με τη συμμετοχή της στην εκπομπή "Dragon's Den" όπου παρουσίασε το προιόν της. Η 34χρονη δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της μόδας, έχοντας το δικό της brand "Νο Thinkin". Πρόσφατα έκανε ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα, λανσάροντας ένα πρωτοποριακό beauty product, επιβεβαιώνοντας το ανήσυχο επιχειρηματικό της πνεύμα.

Αν και το κοινό της βρίσκεται στην Ελλάδα, η ίδια ζει στη Γερμανία λόγω της δουλειάς του συζύγου της, Στέφανου Καπίνο, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, και ιδιαίτερα η Μιρκέτα, έχει μία έντονη παρουσία στα social media, όπου συχνά μοιράζεται vlogs, χιουμοριστικά βιντεάκια και στιγμές της καθημερινότητας τους. Μέσω αυτών των βίντεο, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το μοντέρνο σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους στη Γερμανία.

Το ευρύχωρο σπίτι τους εκπέμπει ζεστασιά χάρη στο ξύλινο πάτωμά του, ενώ τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν άπλετο φως στο εσωτερικό του.

Στη μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού κυριαρχεί το μαύρο και λευκό, δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με το ξύλο στο πάτωμα.

@mirketavidali Εγώ που ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο να πάρω κι άλλα λουκούδια🖤 #germanylife ♬ Running Away - VANO 3000 & BADBADNOTGOOD & Samuel T. Herring

Τέλος, το σπίτι διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι το οποίο προσφέρει ασυναγώνιστη θέα που το ζευγάρι απολαμβάνει, όταν βέβαια το επιτρέπει ο καιρός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ