Follow us

Δήμος Αναστασιάδης: | "Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει, έχει να κάνει με κάτι ερωτικό"

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε για την πιο άβολη γκάφα που έχει κάνει στη ζωή του.

MissBloom TEAM
Τζένη Θεωνά, Δήμος Αναστασιάδης NDP

Ο Δήμος Αναστασιάδης, αν και πλέον ζει ευτυχισμένος έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με την σύζυγό του Τζένη Θεωνά, παλαιότερα είχε κάνει και εκείνος τις "γκάφες" του στον ερωτικό τομέα, όπως παραδέχθηκε στην κάμερα του "Πάμε Δανάη".

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή του Mega είπε μεταξύ άλλων: "Ίσως η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει, έχει να κάνει με κάτι ερωτικό. Ήμουν 27 χρονών σε ένα γυμναστήριο που έκανα personal και ακριβώς δίπλα ήταν μία κοπέλα που τη φλέρταρα πολύ ανοιχτά. Δεν είχα σταματήσει να την κοιτάζω."

"Κάποια στιγμή τελειώνει η γυμναστική και καθόμαστε στο φουαγιέ. Εξακολουθώ εγώ να την κοιτάζω, να τη φλερτάρω. Εκείνη αντέδρασε και μου μίλησε κάπως άσχημα. Μου εξήγησε πως είχαμε παλιότερα δεσμό κι εγώ δεν το θυμόμουν." πρόσθεσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Τέλος, ζήτησε συγνώμη καθώς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "δε φημίζεται για τη μνήμη του", ενώ έκλεισε με τη φράση "ευτυχώς βρέθηκε η γυναίκα που με παντρεύτηκε και όλα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα".

Δήμος Αναστασιάδης: | "Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει, έχει να κάνει με κάτι ερωτικό"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ