Follow us

"Δεν είδα το "Μaestro", είχα πρόβλημα με κάποια μηνύματα, με κάποιες βασικές αξίες…"

Οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή για τα πρότυπα της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

MissBloom TEAM
'Maestro' Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής, ύστερα από ερώτηση των δημοσιογράφων, αναφέρθηκε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "Maestro", αποκαλύπτοντας μάλιστα τον λόγο για τον οποίο δεν την έχει δει.

Μαρία Καβογιάννη | "Μία γυναίκα με αγκάλιασε στον δρόμο και έκλαιγε. Δε μου είπε αν είχε κακοποιηθεί, αλλά για μένα ήταν σαν να μου το ομολογούσε σιωπηλά"

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος σημείωσε πως δεν έχει δει τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επειδή δεν έχει στο σπίτι του τηλεόραση. Ο ίδιος μάλιστα, τόνισε παράλληλα πως έχει πρόβλημα με τα μηνύματα που περνά η επιτυχημένη σειρά καθώς όπως λέει, θέλει κάποια πρότυπα και κάποιες αξίες να προστατεύονται.

"Δεν είδα το "Μaestro" γιατί δε βλέπω τηλεόραση, δεν έχω τηλεόραση. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη σειρά. Πρόβλημα είχα με κάποια μηνύματα, με κάποιες βασικές αξίες όπως είναι το αντρικό και γυναικείο πρότυπο, το πρότυπο της οικογένειας, το πρότυπο της μητέρας, του πατέρα. Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Happy Day" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ