Follow us

Ο Aaron Taylor-Johnson προπονείται για τον ρόλο του James Bond

Ο επικρατέστερος υποψήφιος 007 βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του.

MissBloom TEAM
taylor @Esquire US

Τα τελευταία προγνωστικά για τον επόμενο James Bond δείχνουν ένα πρόσωπο που δεν είχε ακουστεί ιδιαίτερα μέχρι σήμερα. Ο λόγος για τον 32χρονο Aaron Taylor-Johnson, τον οποίο είδαμε να ξεχωρίζει σε ταινίες όπως το Tenet ή το Bullet Train. Καθώς ετοιμάζεται για το Kraven The Hunter της Marvel, ο Taylor-Johnson χτίζει σταθερά το κορμί του εδώ και καιρό. Οπότε μήπως έχει μπει ήδη σε ρυθμό για τον επόμενο ρόλο του;

Ο Taylor-Johnson έχτισε το κορμί του μετά από προσπάθεια πολλών ετών. Τώρα είναι πλέον σε θέση να προσθέσει μέγεθος ή δύναμη προσαρμόζοντας το πρόγραμμά του ανάλογα με τις ανάγκες, αντί να ξεκινάει κάθε φορά από το μηδέν. "Δεκαέξι εβδομάδες είναι αυτό που θα αποκαλούσα ελάχιστο για να αποκτήσει κανείς αξιοπρεπές μέγεθος", λέει ο γυμναστής του, Matt Hodges. Αυτό σημαίνει τέσσερις μήνες αφοσιωμένης δουλειάς. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό για έναν αρχάριο, είναι όμως μια ακόμα πιο έντονη περίοδος προπόνησης για κάποιον σαν τον Taylor-Johnson.

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο

Ανεξάρτητα από το πόσο αφοσιωμένος είσαι στην άρση βαρών, δε θα χτίσεις τη μυική μάζα του Taylor-Johnson χωρίς να προσέξεις τη διατροφή σου. Ο κανόνας του προπονητή του για τους ασκούμενούς του είναι να ξεφορτωθούν το fast food και να επιλέξουν καθαρά γεύματα στη θέση τους. Ομολογουμένως η πίτσα είναι μια μεγάλη πηγή υδατανθράκων, αλλά είναι επίσης πλούσια σε λίπος που φράζει τις αρτηρίες. "Η γενική μου συμβουλή είναι να αυξήσετε την πρωτεΐνη σας, πιθανότατα στο διπλάσιο", εξηγεί ο Matt Hodges. "Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τρώνε επαρκώς πρωτεΐνες. Αυξήστε τους υδατάνθρακές σας με σύνεση: Πατάτες, ρύζι, τέτοια πράγματα".

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ