Follow us

Μatt Damon & Ben Affleck "φτιάχνουν" παπούτσια Nike στο τρέιλερ του "Air"

Οι δύο ηθοποιοί επανενώνονται για τις ανάγκες τις νέας σκηνοθετικής δουλειάς του Affleck που εμπνέεται από τη διάσημη εταιρία παραγωγής αθλητικών υποδημάτων.

MissBloom TEAM
affleck

Κολλητοί φίλοι και συνεργάτες από τα '90s, οι Μatt Damon και Ben Affleck πρόκειται να επανενωθούν κινηματογραφικά για τις ανάγκες της νέας σκηνοθετικής δουλειάς του τελευταίου.

Επτά χρόνια μετά τον άνισο "Νόμο της Νύχτας" και έντεκα από το τριπλά οσκαρικό όσο και υπερτιμημένο "Επιχείρηση: Argo", ο Affleck βρίσκεται ξανά πίσω από την κάμερα αντλώντας έμπνευση από μια αληθινή ιστορία: το πώς τη δεκαετία του '80 η δημοφιλής εταιρία αθλητικών υποδημάτων Nike, κατάφερε να κλείσει εμπορική συμφωνία με τον ανερχόμενο τότε μπασκετμπολίστα Μichael Jordan, η οποία οδήγησε σε μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες όλων των εποχών, αλλά και στη δημιουργία ενός θρυλικού παπουτσιού που φοριέται μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Affleck υποδύεται το διευθυντή της Nike Sony Vaccaro και ο Damon το συνιδρυτή Phil Knight σε μια περίοδο που εταιρία δεν ήταν ακόμα ο τεράστιος όμιλος που όλοι αναγνωρίζουν.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ