Follow us

Η Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει τη γυμναστική που διατηρεί τη σιλουέτα της

Η συγκεκριμένη γυμναστική που λατρεύει η Τζίνα Αλιμόνου.

MissBloom TEAM
Τζίνα Αλιμόνου @gina_alimonou

Η Τζίνα Αλιμόνου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακολούθων της στα social media, καθώς μοιράζεται μαζί τους πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της. Η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα και το σπίτι της, όπως επίσης και tips της beauty routine της. Η Τζίνα Αλιμόνου, επίσης, αποκάλυψε στους φίλους της στο Instagram ακόμα και την αγαπημένη της γυμναστική που την κρατάει σε τέλεια φόρμα.

Όπως θα δεις και στην ανάρτησή της, η Τζίνα Αλιμόνου λατρεύει τη Yoga, μία δυναμική γυμναστική που εστιάζει στην ισορροπία, την ψυχική υγεία και την αναπνοή. Η ίδια αποκάλυψε και την αγαπημένη της πόζα δίνοντας οδηγίες για να την ακολουθήσουν όσοι επιθυμούν.

''Καλημέρα!! Εύχομαι να είστε όλοι κάπου ζεστά! 💗 Η στάση της νέας Σελήνης! Αυτή είναι μια multitasking άσκηση στη γιόγκα που αγαπώ και κάνω καθημερινά αφού μου χαρίζει πολλά οφέλη! Κάνει
ενδυνάμωση στους μηρούς και τους μύες του κορμού μας, εκτείνει τους τετρακεφαλους των μηρών και εν τω βαθει λαγονοψοιτη που σε πολλούς ανθρώπους είναι σφιχτός (και προκαλεί πόνους στην μέση), επίσης κάνει διάταση σε όλο τον κορμό μας ενώ παράλληλα αποτελεί μια άσκηση ισορροπίας! Η έντονη οπίσθια κάμψη έχει τονωτική επίδραση στους νεφρούς και το ήπαρ.

Οδηγίες:
1. Ξεκινήστε γονατιστοί κάνοντας ένα βήμα εμπρός με το αριστερό πόδι και το γόνατο λυγισμένο (για να προστατεύσετε το γόνατο που στηρίζεστε, μπορείτε να βάλετε μια κουβερτούλα κάτω από το γόνατο σας).
2. Εκτείνετε όλη την μπροστινή πλευρά του αριστερού ποδιού, πρώτα από το ισχίο έως το γόνατο, μετά από το γόνατο ως τις άκρες των δαχτύλων. Το κουντεπιέ του πίσω ποδιού για να μην επιβαρύνεται το γόνατο, πρέπει να είναι ενεργό. Τραβάμε προς τα κάτω τη βάση μας κι από τον αφαλό και πάνω στηρίζουμε το σώμα μας με μια δύναμη προς τα πάνω, ώστε να μην επιβαρύνεται το σώμα μας.
3. Τοποθετούμε τα χέρια μας στο μπροστινό γόνατο και κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προβολή. Σηκώνουμε τα δύο μας χέρια ψηλά με ενέργεια ώστε να απομακρυνθεί ο θώρακας από τη λεκάνη. Κρατάμε όλο μας το σώμα ενεργό, για να μην επιβαρυνθούν τα πόδια μας.
4. Η άσκηση, προτείνει να στρέψουμε το βλέμμα μας στον ουρανό και να κατευθύνουμε το βλέμμα μας προς τα πάνω. Εάν έχετε κάποιο αυχενικό θέμα μπορείτε να κρατήσετε το βλέμμα σας ευθεία. Μείνετε σε αυτή τη θέση για λίγες αναπνοές, προσπαθώντας να απολαύσετε το σχήμα που έχετε δημιουργήσει. Θα νιώσετε το σώμα σας να τεντώνεται ευχάριστα.
5. Με εκπνοή, ελευθερώνεται τα χέρια και τα επαναφέρετε στο πάτωμα και επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.'', γράφει στην ανάρτηση η Τζίνα Αλιμλονου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ