Η Μαίρη Συνατσάκη δίνει 4 χρήσιμες συμβουλές σε κάθε νέο γονιό

Οι συμβουλές της Μαίρης Συνατσάκη που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ως νέα μαμά η Μαίρη Συνατσάκη ακόμα προσαρμόζεται και μοιράζεται το νέο της ταξίδι και ρόλο μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Καθώς, λοιπόν, έκανε τις δουλειές της στο σπίτι, έβαλε την κάμερα του κινητού της να γράφει για να μοιραστεί με τους νέους γονείς τα tips, που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής μέσω των Insta Stories.

Tip No.1

Το στεγνωτήριο είναι μία καλή επένδυση γιατί γλιτώνεις χρόνο. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή καθώς κάποια βαμβακερά ρούχα του μωρού μπορεί να μικραίνουν. Σε αυτή την περίπτωση η Μαίρη Συνατσάκη προτείνει την αγορά μεγαλύτερων μεγεθών.

Tip No.2

Το καρότσι, η αλαξιέρα και η καρέκλα του θηλασμού δεν είναι απαραίτητα για το μεγάλωμα ενός παιδιού. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε έξοδα.

Tip No.3

Όσον αφορά, όμως, το καρότσι, να επιλέξεις ένα χρήσιμο και εύχρηστο που να μπορείς μόνη σου να μετακινείς και να το αποθηκεύεις στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Tip No.4

Όταν αλλάζεις το μωρό κοντά στις ώρες του φαγητού του, για να μην κάνει παλινδρόμηση, μπορείς να τοποθετήσεις ένα μαξιλαράκι για να κάθετε πιο ψηλά το κεφάλι.