Follow us

Ευδοκία Ρουμελιώτη | "Έκανα εξωσωματική και δεν ήμουν τυχερή, πολύ μεγάλη προσπάθεια..."

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης.

MissBloom TEAM
Ευδοκία Ρουμελιώτη Instagram

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή "Δύο στη 1". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά της και τη σχέση με τον σύζυγό της ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί.

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Στο θέατρο, αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο της - Η γλυκιά φωτογραφία που "έλιωσε" το Instagram και η έκπληξη που της έκανε

Πιο αναλυτικά, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κάνει εξωσωματική λέγοντας συγκεκριμένα πως προσπάθησε πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στα παιδιά του συζύγου της από τον πρώην γάμο του υπογραμμίζοντας πως δεν τα ξεχωρίζει από το παιδί της.

"Βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Ο άντρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά όταν γέννησα το γιο μας. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένειά μας."

"Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Οπότε τώρα θα συνειδητοποιήσω ότι η οικογένειά μας θα είναι αυτή."

"Μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο, έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ