Follow us

Ευγενία Μανωλίδου | Η σπάνια εμφάνιση με την πολύ εντυπωσιακή κόρη της, Θεοδώρα

Η Θεοδώρα Μανωλίδου είναι σήμερα 26 ετών.

MissBloom TEAM
Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης NDP

Την πίτα για το 2023 έκοψε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης, στο Mall Athens, στο Μαρούσι. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο μαζί με την οικογένειά του ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το σπάνιο αυτό στιγμιότυπο.

Ευγενία Μανωλίδου | Όλες οι φορές που πόζαρε στο Instagram με την κούκλα κόρη της

Πιο αναλυτικά, στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε χθες η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους, ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα Μανωλίδου - από τον πρώτο γάμο της συνθέτριας - και ο Περσέας με τον Αλκαίο Γεωργιάδη. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η Θεοδώρα Μανωλίδου ήταν αυτή που "έκλεψε" όλες τις εντυπώσεις με το λαμπερό παρουσιαστικό της. Συγκεκριμένα, η 26χρονη κόρη της συνθέτριας και του ζωγράφου Θεόδωρου Μανωλίδη εμφανίστηκε στην κοπή πίτας κομψά ντυμένη, έχοντας επιλέξει ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα.

Ευχάριστα νέα για την Ευγενία Μανωλίδου και την κόρη της, Θεοδώρα - Η μεγάλη ομοιότητα των δύο γυναικών και οι φωτογραφίες

Η Θεοδώρα Μανωλίδου κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο χθες, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση. Η ίδια δε θα μπορούσε να λείπει από τη χθεσινή ημέρα αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι δίχως αμφιβολία η οικογένειά της. Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις ενώ στο παρελθόν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει αναφερθεί σε εκείνη λέγοντας το εξής :

"Η κυρία Θεοδώρα Μανωλίδου είναι θετή μου κόρη. Δεν είναι βιολογική μου κόρη αλλά δεν την ξεχωρίζω. Την αγαπάω και τη λατρεύω."

Ευγενία Μανωλίδου | Η σπάνια εμφάνιση με την πολύ εντυπωσιακή κόρη της, Θεοδώρα

Ευγενία Μανωλίδου

Ευγενία Μανωλίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ